L’Ontinyent no pot amb el Barça B i els 3 punts són per als blaugrana

A la vesprada d’ahir, pocs minuts abans de les 19.00 hores, l’Estadi Municipal el Clariano donava pas al partit que enfrontava l’Ontinyent CF i el Futbol Club Barcelona B dedicant un minut de silenci a les víctimes de les riuades de Mallorca. Prèviament al xiulit inicial, l’Ontinyent CF es trobava quart a la classificació, a 3 punts del líder, mentre que el Barça B, amb un punt menys, ocupava la sisena posició.

El partit començava amb molt bones sensacions per als ontinyentins, llençant el primer tir a porteria al minut 3 de la primera part. Ràpidament, els blaugrana responien als atacs i la pressió dels locals, aconseguint avançar-se al marcador al cap de 10 minuts de joc. El gol, obra de Mujica, va ser el resultat d’una bona jugada dels catalans que el davanter blaugrana va saber definir en quedar-se sol davant Craviotto.

No obstant el desavantatge, l’Ontinyent continuava provant sort i pressionant els blaugrana mentre l’Estadi començava a recriminar les diferents decisions arbitrals. Al minut 23, un possible gol de l’Ontinyent no va ser possible a causa de la falta comesa pel davanter local sobre el porter Iñaki Peña. Arribant als quaranta minuts de joc, el col·legiat va mostrar la primera targeta de l’encontre a Mingueza per una acció inadequada cap a Felip.

Arribats a la segona part, l’equip de la Vall d’Albaida no deixava d’intentar igualar el marcador, tot i que les ocasions no suposaven un vertader perill per als blaugrana. Al minut 64, unes mans dins l’àrea de la defensa ontinyentina es convertien en una pena màxima a favor dels visitants. Aleña va saber aprofitar l’ocasió per a pujar el 2-0 al marcador. Amb tots els canvis esgotats i sense altra ocasió clara per part de cap dels dos equips, al primer minut del temps afegit, Aleña posava punt final a l’encontre amb un tir des de la frontal de l’àrea, trobant la xarxa per l’esquerra de Craviotto.

Així, l’enfrontament es resoldria per tres gols a zero a favor dels visitants en un partit on van ser necessàries sis targetes per a relaxar el joc. Aquest resultat posa a l’equip del Clariano en cinquena posició, a quatre punts del Villareal B.