fbpx

1.200 joves de la ciutat d’aventura a la natura

Categories Societat

Natura, aventures i valors com l’amistat, el respecte i el companyerisme acompanyen al llarg d’aquest mes a prop de 1.200 joves d’Ontinyent en els campaments d’estiu. Una experiència que es fa possible gràcies a la tasca desinteressada de 200 monitors, voluntaris dels cinc centres juvenils que existeixen en la ciutat.

Enguany, els Juniors de Sant Josep tenen dos llocs com a destinació per als seus xiquets com són Talayuelas i Villalba de la Sierra des del 31 de juliol fins al 16 d’agost, en diferents torns. En la província de València, concretament es queden els 100 xiquets i xiquetes del moviment juvenil de Santa Maria acompanyats de 45 monitors en la població de Navalón.

La zona d’Utiel-Requena ha estat l’escollida pels Juniors de Sant Carles per celebrar el seu tradicional campament de l’1 a l’11 d’agost. Els Juniors de Sant Rafel han travessat la frontera de la Comunitat per passar a Peñascosa (Albacete) del 7 fins al 14 d’agost. Els que més lluny se’n han anat aquest estiu són els Scouts Mafeking que es troben ja a Castella-Lleó fins demà, 9 d’agost.

13B

Aquesta setmana, el regidor d’Educació, Óscar Borrell, i la regidora de Joventut, Katty Ushiña, visitaven als Juniors de Sant Carles per conéixer què fan i com s’ho passen tant els xiquets com els monitors en el seu campament.

error: