fbpx

145.600 euros per a equipar el Servei d’Urgències

Categories Societat

Després de quasi dotze mesos amb el Servei d’Urgències de l’Hospital d’Ontinyent en obres, el final està cada vegada més a prop. De fet, la Conselleria de Sanitat ha licitat el subministrament per al Pla d’equipament d’Urgències de l’Hospital d’Ontinyent per un pressupost total de 145.592,02 euros, segons l’anunci que l’ens autonòmic va publicar en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana el 27 de març d’enguany.

L’objectiu de la licitació és subministrar l’equipament de les Urgències, una vegada finalitzen les reformes que s’estan duent a terme en el servei des del mes de juny de 2016. El Pla d’equipament està format per 8 lots, conformats per monitor desfibril·lador amb marcapasos (lot 1), monitors de constants vitals (6 unitats, lot 2), respirador volumètric de transport (lot 3), ecògraf (lot 4), equipament mèdic de consulta (lot 5), mobiliari general (lot 6), mobiliari clínic general i auxiliar (lot 7) i equipament informàtic (lot 8). La contractista tindrà un mes per a executar i lliurar els diferents lots en l’Hospital d’Ontinyent.

El termini per a presentar proposicions finalitzava la passada setmana (deu dies hàbils a explicar a partir del següent en la publicació de l’anunci en el DOGV) i aquesta es preveu l’obertura de les ofertes, que tindrà lloc en l’Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva. La tramitació de l’adjudicació és de caràcter “urgent” i els criteris a tenir en compte a l’hora d’adjudicar el Pla d’equipament són “l’oferta econòmica, el termini de lliurament, l’ampliació del termini de garantia i l’oferta tècnica”, segons arreplega el DOGV.
El valor aproximat del contracte és de 120.323,98 euros, però Conselleria ha xifrat el pressupost de licitació per un import total de 145.529,02 euros.

Des de la Conselleria de Sanitat han informat que es preveu que les obres d’Urgències finalitzen “el pròxim mes de maig”.

error: