fbpx

2018: data d’inici de les obres del nou Hospital

Categories Política

Com avançavem ahir, la Conselleria de Sanitat ha donat suport a la parcel·la adjacent al dipòsit duaner (DAVA) com a millor ubicació per al nou Hospital d’Ontinyent. Un informe que es presentava als veïns per part de l’acalde de la localitat a un encontre on també es van donar més detalls.

Un dels que es va anunciar va ser la signatura d’un conveni amb la Generalitat on s’apunta que les obres començaran en 2018. A este respecte el primer edil de la ciutat explicava que “és una noticia que acollim amb molta il·lusió, però també amb molta cautela, perquè la de l’hospital ha estat una història molt dura per als ontinyentins i ontinyentines, i volem garantir la seua construcció però sobre la base d’uns terminis realistes i fent les gestions per a que els costos per a l’Ajuntament siguen els més baixos”, assenyalava.

L’informe emés per la Conselleriaestà publicat de forma íntegra a la pàgina web de l’Ajuntament . En aquest document es compara de forma exhaustiva els terrenys de la parcel·la del DAVA, també nomenada “de l’Estació”, amb els de l’altra possibilitat que es barallava, la de la parcel·la de La Fira.

error: