fbpx

225.000 euros per millorar l’urbanisme de la Vila

Categories Societat

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Ontinyent ha aprovat el projecte d’execució de noves obres de millora urbana al barri de la Vila per un import superior als 225.000 euros, una actuació que es troba ara en fase de licitació de la contractació.

Es tracta de la reurbanització integral del tram comprés entre els carrers Sant Pere i Cordellat i la plaça de Sant Pere, una zona on no s’ha actuat en 30 anys, i on els veïns reclamaven una intervenció. Es tracta d’una actuació inclosa al Pla d’Eficiència Urbana 2016/2017, que donarà continuïtat a la reurbanització ja executada en l’entorn del carrer Església i la plaça de Sant Roc en l’anterior legislatura.

Així, aprofitant la renovació integral de la xarxa d’aigua potable i sanejament, unificarà la vorera i la via amb una trama de llambordes que millorarà la seguretat i la comoditat dels vianants, dotant d’una nova imatge els carrers. Una volta realitzat el procés de contractació, les obres tindran una durada prevista de 4 mesos, amb la qual cosa s’espera que la intervenció estiga executada abans de la tardor. Les obres compten amb el vist-i-plau de la Comissió Municipal d’Assessorament del Patrimoni Històric-Artístic.

error: