fbpx

40 edicions de curses populars al barri de Sant Rafel

Entre la programació dels actes celebrats en honor a Sant Rafel, una de les activitats més destacades és la cursa popular que tindrà lloc pels carrers del barri ontinyentí aquesta vesprada, a partir de les 17.00 hores. La cursa, organitzada per la Comissió de Festes de Sant Rafel i l’Ajuntament d’Ontinyent compta ja amb la seua 40 edició, mantenint la celebració de les curses per categories.

Els benjamins, xiquetes i xiquets fins als 6 anys, completaran un circuit de 250 metres. Els alevins, de 7 a 9 anys, competiran durant 900 metres. La categoria infantil, de 10 a 12 anys, haurà de completar 1800 metres. Els cadets, de 13 a 15 anys, s’aproximaran als 3 km amb una cursa de 2700 metres. Per últim, en una mateixa eixida, les categories lliure i veterans hauran de fer dues voltes al circuit per completar els 7200 metres de la seua competició.

Les inscripcions, que es poden realitzar una hora abans de l’inici de la cursa al mateix arc d’eixida, al carrer Padre Fullana, tindran un cost d’un euro per participant a favor de les festes de Sant Rafel.