fbpx

Adeshora aterra amb el seu nou treball Año Luz

Categories Cultura

La banda ontinyentina Adeshora presenta aquest dissabte 14 de maig el seu nou treball discogràfic. Un viatge per les emocions i la sinceritat en forma de música. Una nau espacial que espera fer desenganxar al públic en la Sala Gomis.

Adeshora o el que és el mateix, Xus Soriano, Pablo Penadés, Dani Vizcaíno, Héctor Robledillo i Jorge Porta, arriba després de mesos immersos en el seu nou disc, Año Luz, en el qual la banda ha posat tota la carn a la graella i en el qual ha tingut la gran oportunitat de treballar braç a braç amb el valencià, Manuel Tomás.

Aquest productor musical ha coproduït els treballs de grans de la música com Amaral, Seguridad Social, Presuntos Implicados o Manu Chao i a nivell internacional ha treballat amb Andy Schweps.

Els ontinyentins aterraran amb la seua nau estel·lar el 14 de maig, a les 19:30 hores, en la Sala Gomis, amb l’actuació prèvia de Versos Rotos. Amb una posada en escena elèctrica, presentaran al públic els temes de Año Luz.

Les entrades es poden aconseguir en Ad Libitum, Tempo Instruments i Alma Cafè a un preu de 5 euros sol entrada o a 10 euros amb el disc inclòs.

error: