fbpx

Adéu a 2016, l’any de la gota freda i molt més

Categories Cultura

La gota freda i les conseqüències que encara estan valorant-se a la ciutat és sens dubte, una de les notícies més importants de l’any que acaba. Però 2016 ha donat per a moltes informacions més. Tantes que en El Periòdic d’Ontinyent, com de costum, recollim en el nostre especial que ja està als quioscos i llibreries de la ciutat.

L’any que acabem va començar amb la venda del centre comercial El Teler a un grup encapçalat per un empresari xinés. La ciutat es va vore sacsejada amb una important operació policial contra el yihadisme amb detinguts a Ontinyent. També serà l’any on es va saber que, definitivament, el nou hospital es construirà als terrenys que hi ha prop de l’estació i del Dipòsit Duaner. També es presentava el projecte de la rotonda que enllaçarà la Ronda Sud i Torrefiel. Serà l’any en que un ontinyentí d’adopció, el cubà Orlando Ortega, aconseguia una medalla de plata als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. I també el de la consecució per part dels germans Prieto de la primera estrela Michelín a un restaurant d’Ontinyent, concretament per al seu, Sents.

Els titulars, el resum informatiu, les imatges més impactants, els protagonistes socials dels 12 últims mesos i l’obituari amb tots els veïns destacats que ens han deixat enguany. Tot això forma part de l’especial que El Periòdic d’Ontinyent ofereix als seus lectors en una edició que ja està als punts de venda.

error: