fbpx

Agost s’acomiada amb inestabilitat i tempestes

Agost està aplegant a la seua fi i sembla que la inestabilitat meteorològica ens acompanyara aquesta última setmana.

El meteoròleg Jordi Payà, en la seua predicció realitzada per als pròxims dies, explica que “a partir de hui la probabilitat de tronades serà cada dia major segons avance la setmana”. Hui “tindrem el cel més ennuvolat que ahir i els mapes donen tempestes que de refiló podrien afectar a l’interior de València”. Les temperatures poden aplegar fins als “35 graus a les Comarques Centrals” pel que la calor “estarà ben present a la nostra zona”.

Pel que fa a dimecres, la vesprada seria el moment més complicat, quan les tronades “passaran a ser protagonistes sobretot a l’interior de València”, explica Payà. Dijous “no estarà plovent tot el dia però podrà ploure a bona part del territori. Les temperatures baixaran lleugerament”.

Divendres “acomiadarem el mes d’agost amb sol i calor” i dissabte “també es formaran tempestes de vesprada en les principals zones de muntanya de la Comunitat”.

Tota la informació actualitzada de l’oratge la podeu trobar a la secció de Jordi Payà, Oratgenet.com, a la nostra pàgina web.