fbpx

Alcoi anuncia també la suspensió dels seus Moros i Cristians 2020

Ho acaben d’anunciar aquest matí l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés, i el president de l’Associació de Festes de Sant Jordi, Juan José Olcina. Ja és oficial. La ciutat del Serpis suspén també les seues Festes de Moros i Cristians de 2020.

Les festes del 2020 havien d’haver-se celebrat els dies 25, 26 i 27 d’abril, però van ser ajornades durant el mes de març per causa del coronavirus. En un principi s’havia plantejat la seua celebració al mes d’octubre, però després de vore l’evolució que ha tingut la pandèmia, la suspensió de la totalitat de les festes d’altres localitats i la impossibilitat d’oferir la màxima seguretat als festejos, s’ha decidit suspendre les Festes fins a l’any 2021.

Tant l’alcalde com el president de l’associació han coincidit que les Festes de Moros i Cristians no poden celebrar-se sense el contacte pròxim i que, per tant, no es donen les circumstàncies adequades per a la seua organització.

L’anunci de la suspensió dels Moros i Cristians tanca 72 hores en les quals s’han succeit l’anunci de la cancel·lació dels festejos de la Magdalena a Castelló, les Fogueres d’Alacant i les Falles de València.