fbpx

Almudena Francés, Pep Albinyana i Cardaors, Premis J.B. Basset

Categories Comarques

El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida-ACPV lliurarà demà per la nit els XIII Premis Joan Baptista Basset. Enguany, l’entitat comarcal ha volgut reconéixer a Pep Albinyana, Almudena Francés i el grup de Danses Cardaors. A més, lliurarà la Distinció Empar Granell 2016 al CEIP Vicente Gironés.

Els Premis J.B. Basset van nàixer amb l’objectiu de reconéixer la tasca d’aquelles persones i entitats de la comarca que treballen per causes diverses vinculades a la nostra llengua i la nostra cultura, al nostre territori, les nostres serres, la nostra solidaritat, el nostre patrimoni i la nostra manera d’entendre el món.

El Casal Jaume I de la Vall d’Albaida-ACPV ha volgut reconéixer a Pep Albinyana amb el Premi Joan Baptista Basset a la trajectòria en promoció cultural i informació comarcal. D’Almudena Francés el col·lectiu atorga el Premi Joan Baptista Basset a la trajectòria artística i cultural. Per últim, del grup de Danses Cardaors de Bocairent, el Casal el reconeix amb el Premi Joan Baptista Basset a l’entitat compromesa amb la cultura i la tradició. Pel que respecta al CEIP Vicente Gironés, rebrà la Distinció Empar Granell 2016 per la defensa dels drets lingüístics.

La gala i sopar per celebrar aquests guardons tindrà lloc demà divendres, al Restaurant Casa Manolo de l’Olleria, a les 21.30 hores.

error: