fbpx

Ampliaran el Palau de Justícia per la zona enjardinada

Categories Societat

La Conselleria de Justícia ha descartat la construcció d’una nova seu judicial en Ontinyent i aposta per “ampliar l’actual palau”. Així, segons informaven des de Conselleria “en un primer moment es va contemplar la possibilitat de construir una nova seu judicial en Ontinyent. Però els Serveis d’Infraestructures de la Conselleria han valorat que hi ha espai suficient en l’actual seu i, per tant, es procedirà a l’ampliació de l’edificabilitat de l’edifici”.

La idea de la Conselleria és “ampliar l’actual Palau de Justícia per la part enjardinada de l’edifici”. A més, l’obra inclourà la reforma i rehabilitació de les dependències que ho necessiten. La titular de Justícia, Gabriela Bravo, assegura que “la capital de la Vall d’Albaida es troba dins del mapa de prioritats de la Conselleria del Pla d’Infraestructures d’enguany”.

Respecte a aquesta decisió presa per la Conselleria, l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha manifestat que “nosaltres allò que volem és que es done una solució a l’actual Palau de Justícia. Bé en un altre edifici, bé mitjançant una reforma”.

Les diferents ubicacions sobre les quals s’ha parlat que podria instal·lar-se la seu han sigut moltes. En l’últim any hi ha hagut, almenys, 6 possibles emplaçaments: l’immoble situat front al centre comercial El Teler; l’antiga fàbrica de Cartonajes Bernabeu en el Llombo; l’antic Banc de València; la Casa Maians; el solar annex al Jutjat núm. 4 i l’última en aparéixer, la Casa Mompó.

Totes han estat rebutjades per la Conselleria i, finalment, l’administració autonòmica ha optat per ampliar la seu actual.

error: