fbpx

Anglesos i francesos, els que més ens han visitat en festes

Regne Unit i França han tornat a “copar el turisme internacional” durant els dies de la Setmana Gran de les festes de Moros i Cristians, segons s’extrau de les peticions d’informació rebudes aquests dies tant a l’Oficina de Turisme d’Ontinyent com al Punt d’Informació instal·lat a la plaça de la Concepció.

Anglesos i francesos se situen al capdavant de la llista però també es van rebre visitants d’Alemanya, Holanda, Bèlgica o Itàlia. Entre els turistes nacionals predominen els procedents de la Comunitat Valenciana, Madrid i Catalunya tot i registrar-se un augment dels andalusos.

En línia amb les xifres d’anys anteriors, el turisme estranger segueix mantenint-se al 10%, sent un 60% de ciutadans locals i el 30% de la resta de comunitats autònomes d’Espanya. En total, la Tourist Info d’Ontinyent registrava més de 1.300 peticions d’informació realitzades de manera telefònica, no solament durant la setmana sinó també els dies previs a les festes. Aquestes peticions han sigut principalment sobre els actes que es realitzaven durant aquests dies, però també demanant informació sobre les visites culturals i naturals que podien dur a terme durant la seua estada en la ciutat.