fbpx

Anima atén a més de 110 persones relacionades amb el càncer

Categories Societat

Si hi ha una entitat en la capital de la Vall d’Albaida que coneix la incidència del càncer en la ciutat, aquesta és l’Associació Càncer Ontinyent, Anima. Aquesta organització, en marxa des de 2014, no solament atén a pacients malalts de càncer sinó, també als seus familiars.

En 2016 van atendre a més de 113 persones i van realitzar 114 seguiments als seus usuaris. Dels 113 atesos, 48 eren nous malalts de càncer que cercaven en Anima un lloc en el qual trobar ajuda per a afrontar la malaltia.

El 4 de febrer el món sencer commemora el Dia del Càncer i des d’Anima han organitzat diferents activitats per a sumar-se a la celebració. El dijous, junt amb l’Ajuntament d’Ontinyent, van oferir una taula redona amb oncòlegs de l’Hospital Lluís Alcanyís. Divendres estava prevista una xerrada protagonitzada per Chadia Chaouch, autora del llibre ‘Corredora de la vida’.

L’última de les activitats previstes en el seu programa commemoratiu tindrà lloc dissabte, 4 de febrer, per la vesprada. Es tracta del III Memorial Susana Balaguer, un esdeveniment musical que homenatjarà a un dels fundadors d’Anima, Rafa Revert, així com, a totes aquelles persones que “ens han deixat enguany i, per descomptat, a totes les que estan vivint la malaltia i demostrant amb la seua experiència que hi ha molt que celebrar”, detallen des d’Anima.

El III Memorial Susana Balaguer tindrà lloc dissabte de vesprada, a les 20 h, al Centre Cultural Caixa Ontinyent. La música anirà a càrrec de Miriam Alberto, Camilo González i Víctor Fernández. A més, hi haurà una lectura poètica a càrrec de col·laboradors i usuaris d’Anima. Entrada lliure.

Anima atén a més de 110 persones relacionades amb el càncer El Periòdic d'Ontinyent

error: