fbpx

Aquest divendres, amb El Periòdic d’Ontinyent, la revista ‘Festes 2018’

Aquesta setmana, El Periòdic d’Ontinyent avança la seua edició al divendres dia 17, oferint el periòdic habitual de cada dissabte un dia abans. A més, acompanyant l’edició de paper de cada cap de setmana, amb el preu de 5 euros, s’oferirà també el diari ‘Las Provincias’ i l’extra de ‘Festes 2018’, la revista de festes que el Periòdic d’Ontinyent prepara cada any.

Aquesta publicació, que compta amb 130 pàgines, ha estat impresa en paper cuixé i a tot color, comptant amb més d’una vintena d’articles. Entre els escrits, es troben plasmades les converses al voltant de les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent amb personalitats com l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, o el president de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, José Rafael Sanchis, qui s’acomiadarà de la presidència de l’entitat en passar aquesta edició festera.

Pel que fa als càrrecs grans de les festes del 2018, tenen lloc també a aquesta publicació especial les converses amb els capitans Manolo Penadés i Enrique Galbis, els ambaixadors Juan Alonso i Miguel Ángel Fita i els banderers Gonzalo Revert i Susana Calabuig.

En les més de 100 pàgines amb les quals compta la revista han tingut cabuda també les col·laboracions de Rafa Gandia Borredá, Rafael A. Gandia Vidal, Pascual Fita, Juan Gil, Ricardo J. Montés, Pablo Romero Gandia, Jesús Bordera i Antonio Aguilera, qui han fet possibles articles referents a la comparsa Moros Marinos, al fontano Arturo Reig, als sopars de comparsa de cada dissabte i als grups de dansa Ópera i Masters, les dues agrupacions que cada any omplen l’Entrada de llum i color.