fbpx

Arturo Reig: “aquest llibre s’ha fet per a no perdre les històries del club”

Fa tan sols uns instants s’ha presentat el llibre “Ontinyent CF Una historia apasionante”, obra d’Arturo Reig Pla, a la Sala Gomis d’Ontinyent. La presentació d’aquest llibre, que fa un recorregut per la història del club amb entrevistes i vivències d’exjugadors i aficionats, ha estat a càrrec del periodista, i aficionat de l’Ontinyent CF, Santiago Sanchis.

L’acte començava amb un monòleg on Santiago Sanchis es preguntava per què som de l’Ontinyent, pregunta que servia per a introduir cadascun dels moments que han marcat la història del club des de la seua creació a mans d’Àngel Pérez. Seguidament, el presentador ha donat pas a l’autor de l’obra, Arturo Reig, qui ha afirmat que “aquest llibre s’ha fet per a no perdre les històries del club”.

Omplint la sala on es realitzava la presentació es trobaven des de socis actuals fins a les cares conegudes i responsables de moments Claus en la història de l’Ontinyent: Aliño, Aparicio o Bermúdez, entre altres, qui han estat els encarregats de conversar amb autor i presentador al voltant dels seus records al club.

La presentació finalitzava rendint homenatge, “no oficial però oficiós”, segons Santiago Sanchis ,amb ajuda de l’alcalde de la ciutat, als jugadors encarregats d’ascendir a segona divisió l’any 1968, fa justament mig segle. Amb la foto que comptava des dels més majors fins als més joves mentre sonava l’himne de l’equip es posava fi a la presentació del llibre que ja està disponible.