fbpx

Augmenta la participació a les votacions d’Ontinyent Participa respecte de l’any anterior

Categories Societat

A hores del tancament de les urnes, Ontinyent Participa 2016 s’acosta a la participació registrada en l’edició de l’any anterior.  Aquest dimecres més de 3.200 persones havien fet efectiu ja  el seu vot, quan en l’edició anterior va haver d’esperar-se a dijous per arribar a les 2.000, i es va registrar un total de 3.731 vots al llarg de tota la setmana.

Per la qual cosa, des de l’Ajuntament valora que la iniciativa està tenint una bona resposta ciutadana a la que el coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, animava a continuar: “els veïns i veïnes han d’aprofitar l’oportunitat que els brindem per a decidir directament amb el seu vot quins projectes volen que es facen realitat d’entre els presentats pels propis ciutadans i seleccionats pel Consell de Ciutat”, explicava.

A hores d’ara, els 80% dels vots estan registrant-se per internet a la web www.ontinyentparticipa.es , i el 20% restant presencialment a les diferents seus: Teatre Echegaray; Centre Cívic del Llombo; EPA Sant Carles, Agència de Lectura de Sant Rafel; Biblioteca de Sant Josep, CIM de Sant Rafel i Ajuntament d’Ontinyent.

El termini per votar es tancarà hui a les 23:59 hores.

 

error: