fbpx

Busquen depurar responsabilitats pel desastre del Vicent Gironés

La Conselleria d’Educació ha anunciat que té previst iniciar accions administratives i legals contra l’empresa encarregada de les obres de substitució de la coberta del col·legi Vicent Gironés pel desastre produït aquest cap de setmana, com a conseqüència de les pluges.

Des de l’ens autonòmic han traslladat a l’Ajuntament d’Ontinyent i a la comunitat educativa del centre afectat que, segons el pla de treball, la coberta hauria d’haver estat col·locada fa més de deu dies, per la qual cosa es considera que la inundació del centre és responsabilitat de l’empresa contractista tant per no haver previst unes eventuals pluges, com pel retràs en l’execució de l’obra.

La directora del col·legi,  Jesús Gomar, lamentava que “està tot l’interior del centre afectat, ha quedat pràcticament tot inservible”.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent, l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, ha mostrat la seua contrarietat pel trastorn que per a l’alumnat, el professorat i les famílies suposa la inundació de les instal·lacions del CEIP Vicent Gironés, “per unes obres que ja haurien d’estar finalitzades”.

Segons les mesures adoptades per la Conselleria d’Educació, els alumnes del CEIP Vicent Gironés han començat hui les classes amb la redistribució prevista. Així, Infantil i 1r de Primària es troba a l’aulari d’Infantil del mateix col·legi, 2n de Primària està al CEIP Martínez Valls i de 3r a 6é de Primària han sigut traslladats al CEIP Rafael Juan Vidal.