fbpx

La Volta Ciclista a Espanya al seu pas per Ontinyent

Categories Esports

La Volta Ciclista a Espanya que arribarà a Ontinyent demà dijous ha patit un xicotet canvi en el seu recorregut. En un principi l’arribada dels ciclistes a la ciutat estava prevista procedent de Fontanars del Alforins a través de la carretera CV-655 pel paratge del Pou Clar, però ara serà a través de la CV-660 fins la rotonda del Salt del Bou per accedir a l’Avinguda d’Almansa. Des d’aquesta via la serp multicolor passarà pel carrer del Tirador, rotonda de El Salvador, Avinguda Sant Francesc, fins arribar a l’Avinguda Daniel Gil, que acollirà un esprint especial en sentit ascendent que suposa un dels moments més atractius de l’etapa.

Des d’ahí, els ciclistes passaran per l’Avinguda Almaig i la rotonda del Centre de Salut de l’Avinguda d’Albaida en direcció a la CV-81 en direcció a Agullent, per anar fins a la localitat Albaida, on continuarà el recorregut de l’etapa per El Palomar i Bèlgida en direcció a Gandia, on s’ubicarà la meta.

L’arribada de la volta a la ciutat es produirà entre les 16:12 i les 16:33 hores procedents de Fontanars.

Cal recordar que una hora abans del pas dels ciclistes per Ontinyent, els 30 vehicles de la caravana publicitària de la Volta efectuaran una parada tècnica en l’Avinguda Daniel Gil, en la qual es repartirà tot tipus de merchandising (gorres, samarretes, etc.) entre el públic assistent.

 

error: