fbpx

Cap de setmana d’esport, solidaritat i cultura a Ontinyent

Categories Cultura

Als ontinyentins els espera una cap de setmana replet d’actes.

El primer d’ells serà la carrera solidària 10K que donarà començ a les 18 hores de dissabte, organitzada per la Comparsa Abencerrajes. Les categories en les quals es podrà participar, en masculí i en femení, són Sènior, Veterà A, Veterà B. La inscripció té un preu de 8 euros, dels quals 2 es destinaran a l’entitat ANIMA, i es pot fer a través de mychip.es i en els establiments de Km42 i Rull Intersport. L’acte comptarà amb el speaker convidat Xavi Blasco de TV Mediterraneo, un gran coneixedor i amant dels esdeveniments de running. Als participants se’ls entregarà la borsa del corredor i la camiseta representativa de la carrera. El recorregut passarà pels punts emblemàtics de la ciutat i que al no tindre desnivells acusats està destinat a tot tipus de corredors.

Amb motiu del Dia del llibre, sumant el cinema i la literatura, el Club de Lectura d’Ontinyent i el cine club Utiye projectaran la pel·lícula ‘El nom de la rosa’. Serà a les 18 hores de dissabte a la sala del cine club Utiye, a Cineápolis El Teler.

Altre dels actes que acull la ciutat el mateix dia és el concert solidari a benefici dels damnificats del terratrèmol d’Equador que tindrà lloc a la Sala Gomis a les 20 hores.

 

error: