fbpx

Càritas reparteix més de 5.000 € en vals a prop de 100 famílies

Les portes de l’Economat de Càritas romanen tancades durant l’estat d’alarma. La majoria dels voluntaris, gent gran i de risc, confinada. No obstant això, l’activitat de l’entitat de l’església a Ontinyent no s’ha detingut. Perquè és temps de necessitat extrema i es requereixen respostes àgils i efectives. Aquesta mateixa setmana, Càritas Ontinyent ha començat a distribuir els vals que poden ser canviables per menjar en els supermercats de Consum. Ho ha fet a través dels serveis d’acolliment de les Càritas parroquials de Sant Josep, Santa Maria, Sant Carles i Sant Rafael. Alguns dels voluntaris de les quatre parròquies s’han prestat per a acudir a aquesta emergència que suposa una continuïtat del
treball habitual que realitzen.

FAMÍLIES NECESSITADES
El muntant d’aquestes ajudes ascendeix a més de 5.000 euros que s’han distribuït a partir de vals de 50 euros per unitat entre més de 100 famílies necessitades de la població. El llistat s’ha configurat segons les prioritats de famílies que s’atenen normalment en les Càritas parroquials i que són derivades a l’Economat, un dels serveis mancomunats.


ECONOMAT
Encara que el servei de portes obertes de l’Economat s’ha detingut aquests dies, s’ha utilitzat l’estoc d’aliments per a complementar la distribució de vals entre les famílies, fonamentalment d’aquells peribles. També s’han realitzat donacions a l’Hospital de Beneficència, a les Monges Carmelites i al d’Agullent.