fbpx

Cauen les temperatures més de 16 graus en 24 hores

Categories Societat

Ahir, a les quatre de la vesprada, els termòmetres d’Ontinyent registraven 28 graus. Hui, la situació ha canviat tornant a la ciutat un temps que ens recorda que la primavera també és sinònim d’inestabilitat.

Hui els termòmetres a primera hora del matí no superaven els 10 graus i segons la previsió de l’Agència Estatal de Meteorologia, la temperatura màxima prevista és de 12 graus. Aquesta baixada de temperatures de més de 16 graus en 24 hores ha vingut acompanyada per la pluja, tan necessària i tan escassa en les últimes setmanes.

L’home del temps de El Periòdic d’Ontinyent, Jordi Payà, a la seua secció d’Oratgenet detalla que “les pluges seran prou generals fins aquesta vesprada i localment podran ser d’intensitat moderada i persistents arribant a deixar acumulats de precipitació interessant”. Es preveu pluja amb una probabilitat del 90% fins a les 18 hores de hui.

Per a demà, “ens espera un dia gris a la mitat sud, on es registraran pluges de caràcter dèbil que en punts de la Vall d’Albaida encara podran deixar pluges de certa entitat, especialment la primera part del dia”, detalla Payà.

Cauen les temperatures més de 16 graus en 24 hores El Periòdic d'Ontinyent
Demà les temperatures aniran en ascens, una situació que es mantindrà al llarg del cap de setmana.

Informa’t de la situació climatològica d’Ontinyent al detall a la secció d’Oratgenet de la nostra pàgina web.

error: