fbpx

Centenars d’ontinyentins van vore el futbol amb Ximo Puig

Categories Política

Els veïns i veïnes d’Ontinyent van poder vore el partit de la Selecció Espanyola contra Croàcia amb el president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig que va visitar la ciutat per realitzar el míting electoral. Puig va estar acompanyat per l’alcalde i president de la Diputació, Jorge Rodríguez i pel voltant de centenars de simpatitzants.

L’acte es va desenvolupar al parc al Parc Pere IV (Sant Rafel), on es va instal·lar una pantalla gegant per a veure el futbol.

A la seua intervenció, al descans del partit, el president de la Generalitat, va posar Ontinyent com exemple de ciutat on estan realitzant-se accions per afavorir la vida dels seus veïns. A més, va destacar la necessitat de completar el canvi a Espanya que ja s’ha produït a molts pobles valencians que estan governats per l’esquerra. Tanmateix va assenyalar la necessitat de comptar amb un govern central sensible amb les comunitats autònomes en clara referència al sistema de finançament, element “importantíssim per tindre els seveis públic que els valencians es mereixem. És molt urgent que fem desaparèixer el Partit Popular”.

error: