fbpx

Cinema i animació a la fresca per als dijous de juliol

Categories Cultura

Les nits dels dijous del mes de juliol el barri de Sant Josep tornarà a viure una nova edició de ‘Cinema a la fresca’. Una activitat organitzada per l’Associació Veïnal Barri de Sant Josep i que compta amb la col·laboració del cine club Utiye i l’Ajuntament d’Ontinyent.

La primera cita de ‘Cinema a la fresca’ serà el pròxim dijous, 7 de juliol amb l’exitosa pel·lícula Perdiendo el Norte. Seguit, el dijous 14 de juliol serà el torn per a la Cenicienta, la nova versió d’aquest clàssic de la factoria Disney. Un dels èxits de la temporada sens dubte és la pel·lícula del dijous 21 de juliol, Inside Out. Una cinta d’animació que en aquesta ocasió es projectarà en la seua versió en català. Per finalitzar amb la iniciativa, l’última de les pel·lícules, el 28 de juliol, serà Truman, signada per Cesc Gay i amb les interpretacions de Ricardo Darín i Javier Cámara.

Les cintes es projectaran al llarg del mes de juliol en el pati del col·legi Vicent Gironés, a partir de les 22 h. Les entrades, a preus populars, tenen un cost de 2 euros per als adults i d’1 euro per als xiquets.

error: