fbpx

Comencen a fer-se els tests de coronavirus al personal sanitari

Els professionals sanitaris dels centres de l’àrea de salut Xàtiva-Ontinyent han començat a sotmetre’s als tests ràpids de COVID-19, com una de les mesures que s’afegeixen a la major protecció del propi personal i dels pacients.

Les proves ja s’estan portant a terme i van estenent-se tant als dos hospitals, el de Xàtiva i el d’Ontinyent, com en els diferents centres de salut de la comarca. Els tests ràpids estan efectuant-se, fonamentalment, entre tots aquells professionals sanitaris que estan més exposats a un possible contagi per la seua posició de feina.

Comencen a fer-se els tests de coronavirus al personal sanitari El Periòdic d'Ontinyent - Noticies a Ontinyent

D’altra banda s’acaba de rebre una dotació extra de llits i matalaps que té com a objectiu contribuir a substituir el material més antic i fer front, a més, a les necessitats d’ampliació. En total s’han rebut 10 llits amb matalap i 40 tauletes per a l’hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva i un total de 16 llits per a l’hospital d’Ontinyent.

Tots aquests llits compten amb tota la funcionalitat necessària perquè s’obtinga el mínim temps pel que respecta a la seua mobilitat i ajudar així al treball que efectuen els professionals, dotant de major seguretat tant a pacients com a sanitaris en el seu dia a dia.