fbpx

Comerç In llançarà descomptes i premis en el cap de setmana de la Fira

L’Associació In Comerços i Serveis d’Ontinyent ha posat en marxa una nova campanya comercial coincidint amb el cap de setmana al que s’hauria d’haver celebrat la Fira d’Ontinyent, suspesa per seguretat a causa de la pandèmia de la covid-19. ‘Fira IN’, que compta amb el suport de l’Ajuntament, es realitzarà del 13 al 16 de novembre, ‘dilluns de Fira’, dia festiu local on els establiments podran obrir les portes, i que al cas dels establiments adherits a Comerç In oferiran descomptes especials del 20%, un article especial de Fira al 30%, una zona outlet i el repartiment de regals amb ‘rasca rasca’ digitals.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que des de l’Ajuntament “continuarà al costat dels establiments locals en aquests moments delicats, i per això donem suport a aquesta campanya i animem a veïnat i visitants a avançar les seues primeres compres nadalenques i aprofitar els descomptes especials i la possibilitat de guanyar premis que els donarà Comerç IN”, manifestava.

La vicepresidenta d’IN Comerços i Serveis d’Ontinyent, Anna Ferrero, explicava que la iniciativa està articulada a través de la nova APP +IN Ontinyent de l’associació. En realitzar compres en els dies assenyalats caldrà dir el número de DNI a l’establiment, i en l’app apareixerà un ‘rasca’ digital on cada compra pot ser agraciada amb premis directes com bosses de compra reutilitzables, mascaretes o fundes de mascaretes, així com 6 premis de vals de 100 euros a consumir del 23 al 29 de novembre als comerços In.

Ana Ferrero destacava que “en ser una campanya totalment digital, evitem el consum de paper, generem menys residus i evitem l’ús de tinta”, assenyalava. Des de l’Ajuntament i l’associació s’ha animat a la ciutadania a fer les seues compres a Ontinyent “en uns temps d’incertesa on hem de ser conscients que donar suport al comerç de proximitat és fonamental per a l’economia de la nostra ciutat”, assenyalaven.