fbpx

Consternació a l’Olleria per la violació grupal d’una xiqueta de 14 anys

En les pròximes hores està previst que passen a disposició judicial en els Jutjats d’Instrucció d’Ontinyent els detinguts per la seua suposada implicació amb la violació grupal a l’Olleria d’una xiqueta de només 14 anys. El municipi, i la comarca, s’han alçat consternats per un nou cas de possible ‘manada’ si es confirmen les informacions.

Els fets van ocórrer en la matinada del dissabte al diumenge, en el transcurs d’una festa en un paratge de la localitat, segons ha transcendit. Les informacions d’EFE indiquen que un dels menors detinguts hauria quedat en llibertat, encara que continua acusat d’haver participat en la violació i té previst prestar declaració en els pròxims dies.

Un altre dels detinguts també ha quedat en llibertat com investigat, no per participar en la violació sinó acusat d’omissió del deure d’impedir delictes ni auxiliar a la víctima.
La investigació per part de la Guàrdia Civil de Xàtiva va iniciar-se el diumenge, hores després dels fets, i entre el dijous i el divendres es va prendre declaració fins a una vintena de persones. Els agents investiguen ara si la víctima va ser intoxicada amb alguna substància, segons EFE. També s’estan buscant possibles proves dels fets en xarxes socials i aplicacions de missatgeria instantània.