fbpx

Demanen crear els Jutjats de Primera Instància núm. 5 i 6

El portaveu del Partit Popular de Justícia en el Senat, Fernando de Rosa, ha visitat la ciutat d’Ontinyent. Una ocasió que aprofitava per a denunciar l’estat dels Jutjats d’Ontinyent, acompanyat de la portaveu popular i regidora, Mercedes Pastor; el regidor Paco Penadés; i l’alcalde de l’Olleria,
Ramón Vidal.

El senador de Rosa ha criticat les instal·lacions d’Ontinyent, les quals explica “són de les pitjors de la xarxa judicial de la Comunitat Valenciana, perquè estan obsoletes, plenes d’incomoditats i problemes”, a la vegada que exigia la creació dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció números 5 i 6 i la creació d’una Fiscalia de zona. “Totes aquestes carències estan repercutint en la falta d’estabilitat de jutges i lletrats de l’Administració” declarava de Rosa. Una inestabilitat que també remarcava Mercedes Pastor, “nomenen a jutges i secretaris que ens duren de 3 a 6 mesos només. Això repercuteix de manera negativa en el funcionament” insistia. De la mateixa manera, la regidora popular també demanava que les baixes dels treballadors es cobriren a la major brevetat possible, ja que ara provoquen grans problemes i embossos.

Pastor també aprofitava per a expressar que “ens està cridant molt l’atenció que si ja ha cedit l’Ajuntament els terrenys a la Conselleria per a la creació del Palau de Justícia, s’estiga en aquests moments rehabilitant i pintant l’edifici actual, quan se suposa que ens traslladarem en breus al nou edifici”.
Una altra de les qüestions a reclamar era la millora dels mitjans informàtics amb els quals està dotada la Justícia, “és inacceptable que els treballadors no tinguen ordinadors o programes adequats als temps que vivim, i més encara amb les vistes telemàtiques per la Covid”, explicava la portaveu popular.