fbpx

Detingut per agredir a un rival en un partit de futbol

Agents de la Policia Nacional ha detingut en Ontinyent a un jove de 25 anys, com a “presumpte autor d’un delicte de lesions, després de propinar una punyada en el llavi a un altre jove mentre jugaven un partit de futbol”, informen des de la Nacional. La víctima, de 32 anys, va ser assistida a l’Hospital d’Ontinyent “amb una ferida en la mucosa del llavi superior”.

Els fets van ocórrer el dissabte de vesprada quan, en una jugada, “la víctima hauria xocat amb el porter de l’equip rival, caient al sòl i en alçar-se, sense intervenir paraula va rebre una punyada en el llavi sent expulsat el porter”.

La policia va iniciar una investigació per esclarir els fets i van aconseguir esbrinar la identitat del sospitós, que, després de presentar-se el dilluns al matí en la comissaria d’Ontinyent, va ser detingut com a “presumpte autor d’un delicte de lesions”. El detingut, sense antecedents policials, després de ser escoltat en declaració, va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga necessari.