fbpx

Dia de contrastos: més de 20º, pluja i granís

Tanquem la jornada de diumenge amb una mirada posada en la meteorologia tan canviant que hem tingut al llarg de tot el dia. Efectivament, han estat unes hores típicament primaveral, amb molts contrastos i oscil·lacions.

De matí, sol i temperatures que han anat en augment fins a superar els 20º. Matí radiant que ha acompanyat a totes aquelles famílies que no han demorat l’eixida dels xiquets i xiquetes en el primer dia regulat pel govern central per a que els més menuts abandonaren el seu confinament.

Això sí, a molts els ha sorprés el canvi tan radical que han operat els cels a partir de les 13 hores. Les previsions de vesprada moguda s’avançaven i ha sigut a les 13:40 hores quan descarregava una tempesta sobre Ontinyent que deixava entre 4 i 12 mm. en pocs minuts. A més a més, el ruixat s’ha acompanyat de pedra i ha convertit algunes superfícies en un mantell blanc. El granís ha tingut més incidència en algunes zones del terme municipal.

Segons arreplega la web Meteontinyent, a través de les seues diferents estacions distribuïdes al llarg i ample del terme, les pluges han sigut més quantioses en alguns llocs com El Llombo, més de 16 mm.

Les previsions per als pròxims dies apunten cap a una pujada de les temperatures que rondaran eixos més de vint graus al principi de setmana i amb dies que seguiran la tònica primaveral que acabem d’encetar.