fbpx

Dinar saludable per a 100 menors de la ciutat

Categories Societat

Més d’un centenar de xiquets i joves de 3 a 16 anys en risc de desnutrició es beneficiaran del Servei Nutricional d’Estiu gratuït impulsat pel Govern d’Ontinyent per als mesos de juliol i agost, i que prestarà servei al col·legi Lluís Vives.

Es tracta d’una activitat plantejada per millorar els hàbits alimentaris de la població infantil i jove, coordinada des de l’àrea de Política Social. El servei, finançat per l’Ajuntament amb 36.500 euros, a l’espera que es confirme una subvenció per cofinançar-lo per part de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, té un marcat caràcter integrador, tal com explicava la regidora Sayo Gandia, ja que “allò que li dóna valor a aquest projecte és que unifiquem en un únic menjador els usuaris de l’Escola d’Estiu ‘Escorcolla’m la testa!’ del Consell Local de la Joventut i el programa ‘Activa’t’ amb els menors derivats del Departament de Serveis Socials, en un context integrador, de normalitat i sense diferències per a accedir al servei”, manifestava.

D’aquesta manera, el servei serà atès pels educadors i el personal educatiu i de cuina al mateix recinte del col·legi on es desenvoluparà l’Escola d’Estiu, el CEIP Lluís Vives. Allí, de 14 a 15 hores, els participants d’aquesta Escola Estival que es realitza enguany a través del Consell Local de la Joventut, els joves del programa Activa’t (també tutoritzat des del CLJO), i els menors usuaris dels serveis socials podran dinar i passar el migdia amb una dieta i dinar saludable de manera totalment gratuïta.

error: