fbpx

Doblet de premis per al Lluís Vives en menys d’una setmana

Categories Societat

El col·legi Lluís Vives d’Ontinyent tornava ahir a Catalunya per recollir el 2n premi Baldiri Reixac, un dels reconeixements més importants al món de l’educació.

En aquesta ocasió, era el torn del premi a l’alumnat pel projecte ‘Biblioactiva’, una iniciativa per fomentar la lectura i que compta amb la implicació de tots els alumnes del col·legi. Per a recollir el premi van pujar a l’escenari els estudiants del Lluís Vives i les mestres que es van desplaçar fins al Casal de l’Espluga de Francolí, a la província de Tarragona. Aquests van estar acompanyats per familiars i pel regidor d’Educació, Óscar Borrell.

“La d’ahir va ser una jornada enfocada als alumnes, ja que era la modalitat del premi”, expliquen des del centre. “Volem donar les gràcies a totes les famílies que van vindre perquè ens vam sentir molt recolzades. Per a elles va suposar molt d’esforç perquè ens va recollir l’autobús a les 6 del matí a Ontinyent i tornàvem a les 10 de la nit. També, agrair al regidor Óscar Borrell que ens acompanyara”.

Aquest és el segon Premi Baldiri Reixac, impulsat per la Fundació Carulla, que el Lluís Vives recull en menys d’una setmana. Dimecres passat, una representació del col·legi va assistir a la gala de lliurament d’aquests guardons en la modalitat de centre i projecte educatiu, on també el Lluís Vives ha estat guardonat enguany. Per a aquest centre públic d’Ontinyent, aquests premis són “un reconeixement a la nostra tasca, és molt emocionant”. Els premis estan dotats amb 4.000 i 900 euros per al col·legi.

error: