fbpx

Dones de bandera: Alícia Llopis, Amparo Pérez, Susi Torró i Maria Castells

Categories Societat

El paper de la dona a la societat i el lloc que ocupa en tots els àmbits de la vida és el que cada 8 de març es reconeix amb el dia internacional de les dones treballadores.

Per aquest motiu des de la regidoria de la Dona i Igualtat d’Ontinyent s’ha volgut reconèixer un any més la tasca de les següents dones ontinyentines: l’esportista Alícia Llopis, com a fundadora del club i l’escola de triatló a Ontinyent, Amparo Pérez, com a dona empresària al capdavant del seu negoci de sabateria durant 31 anys, la directora del Centre d’Ocupacional José Antonio Bodoque, Susi Torró, pel seu treball i constància en l’àmbit d’atenció a les persones amb diversitat funcional, i Maria Castells, pel seu paper destacat en la creació de l’Associació en Defensa de la Integració dels Malalts Mentals ADIEM.

Amb les protagonistes com a plat fort, el consistori ha confeccionat una programació d’actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona i que té com un dels més destacats una conferència de la monja, teòloga i metgessa Teresa Forcades el qual tindrà lloc hui a les 19 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent. Abans d’aquest acte es farà entrega del 4rt premi del Concurs de Cartells ‘8 març dia internacional de la dona’ al Palau Barons de Santa Bàrbara i també s’inaugurarà l’exposició: Concurs de Cartells, ‘Les dones a l’art’ i ‘Les dones Premi Nobel: Presents i Absents’. Totes al Palau Barons de Santa Bàrbara.

La programació d’activitats continuarà fins el 14 de març.

 

 

error: