fbpx

El cartell i l’audiovisual que promocionen les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent ja són públics

Les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent han arrancat, oficialment, amb l’acte de la Publicació d’aquest cap de setmana. La jornada ha comptat amb una rebuda molt favorable per part dels veïns i veïnes d’Ontinyent que han presenciat l’esclat de la festa aportant molta força als nous càrrecs que han agafat el relleu després de dos anys degut a la pandèmia.

Durant l’acte, es va mostrar públicament, per primera vegada, el cartell que servirà per a promocionar la festa durant els pròxims mesos d’estiu de la mà d’Alberto Quiñones, l’autor d’aquest. A més, per a completar el cap de setmana, els festers i festeres que pertanyen a les comparses amb càrrecs durant aquestes festes, han celebrat la desfilada de l’alardo. Una palanca més per a arrancar, definitivament, amb les festes de Moros i Cristians més esperades de la història d’Ontinyent.

D’altra banda, el tancament del cap de setmana s’ha dut a terme en la Sala d’Actes del Centre Cultural Caixa Ontinyent, on s’ha fet públic el Llibre de Festes 2022 a més de l’audiovisual, a càrrec Núria Aceta de Foto Flash 2, els quals també serviran per a difondre les festivitats d’aquest estiu.