fbpx

El CEIP Vicent Gironés tornarà a la normalitat el 9 d’abril

Després de les pluges de finals del mes de gener, finalment hi ha una data per a la tornada dels alumnes del CEIP Vicent Gironés a les seues aules. Segons va informar la Conselleria d’Educació, la data establerta és el pròxim 9 d’abril, just després de les festes de Setmana Santa i Pasqua. Les precipitacions de gener van causar desperfectes que van motivar el trasllat de 220 alumnes d’aquest col·legi, 183 d’ells al CEIP Rafael Juan Vidal i 40 a l’adjacent col•legi Martínez Valls. En el primer dels casos, de fet, es va haver d’instaurar un servei d’autobús per al trasllat dels xiquets i xiquetes, baix la coordinació de l’Ajuntament i amb gratuïtat.

Abans d’això, però, es va plantejar l’opció d’utilitzar aules prefabricades al pati de l’escola per evitar el trasllat diari dels menors, però finalment aquesta opció es va descartar.

VISITA INSTITUCIONAL

Aquesta setmana, l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el director territorial d’Educació, Santiago Estañán, han visitat les instal•lacions i les obres, acompanyats pels regidors Óscar Borrell i Jaime Peris, la directora del centre, Maria Jesús Gomar, així com tècnics i representants de la Conselleria d’Educació i la comunitat educativa. La intenció d’aquesta visita no era una altra que comprovar que la nova coberta ha estat col•locada a falta de tancar algunes juntes i que la nova xarxa elèctrica està a punt en una de les dues plantes, estant en procés a l’altra. La intenció és que el col•legi recupere l’activitat habitual el més aviat possible i sense problemes. En aquesta línia de contribuir al màxim a l’agilització de la tornada a la normalitat del centre, l’Ajuntament ha informat que es procedirà a efectuar les tasques de pintura interior que posaran el punt final a la intervenció que s’hi està realitzant, tot coincidint amb les vacances de Setmana Santa i Pasqua.

ESFORÇ CONJUNT

Per part de Jorge Rodríguez, així com dels representants autonòmics, hi havia paraules d’agraïment per als centres educatius de la ciutat que van posar d’immediat el seus col•legis a disposició del CEIP Vicent Gironés, afectat pel problema, i especialment al CEIP Rafael Juan Vidal i el CEIP Martínez Valls, on està anant a classe la major part de l’alumnat del col•legi afectat per les pluges.