fbpx

El col·legi Vicent Gironés estrena logo per començar el seu 40 aniversari

Categories Societat

El col·legi Vicent Gironés Mora compleix enguany quatre dècades al servei de l’educació. I per començar amb la celebració, han presentat el seu nou logo identificatiu. L’encarregat de plasmar en un disseny tot allò que significa el CEIP Vicent Gironés Mora ha estat Vicent Mora (Pimpam Studio), la proposta del qual va resultar la guanyadora del concurs de logos organitzat pel centre.

El dissenyador descobria el nou logo, rodejat pels alumnes del col·legi i acompanyat per una nodrida representació d’autoritats (l’alcalde Jorge Rodríguez, el regidor d’Educació Óscar Borrell), del sector educatiu (directors d’altres centres de la ciutat) i del món de la cultura (Ópera, Ad Libitum) entre altres. Els encarregats de donar la benvinguda a tots els assistents van ser la directora del centre, Mª Jesús Gómez i el seu conserge, José Martínez González, el qual va emocionar als assistents amb les seues paraules.

El col·legi Vicent Gironés estrena logo per començar el seu 40 aniversari El Periòdic d'Ontinyent

La nova imatge d’aquest col·legi que porta el nom de l’alcalde que va possibilitar el desenvolupament de l’educació a Ontinyent en l’últim període de l’època franquista, Vicente Gironés Mora, és la primera pedra dels actes commemoratius del 40 aniversari. Una programació que té com a principal objecte “gaudir d’un any de convivència i participació de totes les persones que han estat o estan vinculades al centre”, expliquen des del col·legi.

error: