fbpx

El compte enrere per la 10K solidària ha començat

Categories Esports

Ja queda menys perquè la 10K solidària Abencerraje Ciutat d’Ontinyent se celebre. L’esdeveniment serà realitat a una setmana aproximadament, el pròxim dissabte dia 30 d’abril a les 18 hores. Una jornada que els seus organitzadors, la comparsa Abencerraje amb motiu de la seua capitania, esperen multitudinària precisament pel seu vessant solidari en favor de l’associació d’afectats de càncer Anima.

Les categories en les quals es podrà participar, en masculí i en femení, són Sènior, Veterà A, Veterà B. La inscripció té un preu de 8 euros, dels quals 2 es destinaran a l’entitat ANIMA, i es pot fer a través de mychip.es i en els establiments de Km42 i Rull Intersport.

L’acte comptarà amb el speaker convidat Xavi Blasco de TV Mediterraneo, un gran coneixedor i amant dels esdeveniments de running. Als participants se’ls entregarà la borsa del corredor i la camiseta representativa de la carrera.

El recorregut passarà pels punts emblemàtics de la ciutat i que al no tindre desnivells acusats està destinat a tot tipus de corredors.

 

error: