fbpx

El director de cine Ventura Pons, a Ontinyent

Categories Cultura, Notícies

Hui divendres, el Teatre Echegaray serà l’escenari a partir de les 20 hores de la gran nit del cine d’Ontinyent. Amb una gala espectacular que comptarà amb la presència del director reconegut internacionalment Ventura Pons, amb una llarga trajectòria i producció de 28 llargmetratges, a qui s’ha dedicat la 15a. Mostra de Cinema d’Ontinyent. Serà el moment de l’homenatge, en una vetlada presentada per la reconeguda veu radiofònica d’Amàliga Garrigós i amb la música ambiental en directe del grup ontinyentí Amanita Suit.

D’esta forma es celebrarà l’acte central de la 15a Mostra de Cinema d’Ontinyent que ha organitzat l’Utiye i que des del passat 31 d’octubre ha estat programant les pel·lícules del director català Ventura Pons. A la mostra, en concret, s’han exhibit 8 treballs representatius del cineasta catalàm entre elles ‘Carícies’, ‘Anita no perd el tren’, ‘La vida abismal’  o ‘El gato negro’. Ventura Pons no estarà hui soles en l’homenatge que li retrà el cine-club, també es comptarà amb la presència de Teresa Gimpera, actriu que ha participat a moltes de les cintes de Ventura. Gimpera ha aprofitat la seua visita a Ontinyent per estrenar en primícia el seu últim treball, ‘Oh quina joia!’.

Ontinyent viu hui la seua gran nit de catifa roja i estreles del firmament de la gran pantalla. El Teatre Echegaray acull la presència dels protagonistes de la present edició de la Mostra.

error: