fbpx

El diumenge, tots al Clariano

Categories Esports

El dipòsit de combustible està pràcticament buit. Queda la gasolina justa després d’una temporada que va arrancar amb una súplica, la del presi a un recuperat Mullor després de carregar-se a Clarkson: “no baixar a Preferent”. Aquest era l’objectiu de partida. Aquesta era l’obsessió inicial. Després de dues temporades consecutives amb play-off, l’Ontinyent treia el cap a una situació d’incertesa generada després de la tempesta de l’estiu.

Però els nombres que compten són els de la jornada que tanca la lliga, aquest diumenge. I en aquesta taula definitiva, a l’Ontinyent C.F. li fa falta un només punt. S’ha consumit el bonus-track. Tres derrotes en els últims tres partits han ajornat la decisió del premi del play-off a aquesta última jornada, a aquest últim sospir.

I la plantilla compareix davant el seu públic i davant els maletins que es creuen aquesta setmana i davant la mirada de la resta d’equips que ja no tenen opcions, en el judici final de la temporada. L’equip es presenta davant la seua pròpia parròquia amb tot a favor. Un punt prou. Tres asseguren la tercera posició i l’encreuament amb un altre tercer classificat. La derrota obliga al fet que Oriola no passe de l’empat davant un Bunyol que tampoc es juga res en l’envit.

El play-off ajorna les vacances i pot generar taquilla i al·licient econòmic per als jugadors. El play-off també significa projectar el nom de l’equip i del club en una fase extra amb la qual ningú coptava. El play-off suposa el premi esportiu a un treball que s’ha realitzat amb més estretors econòmiques que en temporades anteriors i amb totes la marees socials que han envestit explicar la nau blanquinegra en aquests últims mesos turbulentos.

La plantilla es conjurava el dijous. Gravava un vídeo per al Periòdic d’Ontinyent demanant el suport final del públic. Un últim alè. Un últim crit. L’embranzida final que es necessita per a creuar la línia de meta.

Ningú en el club pensa ara en l’ascens. Però, arribats a aquest punt, aquest objectiu arrancaria a partir del dilluns.

error: