fbpx

El dramaturg Pablo Gisbert, en Página Dos de TVE2

Categories Cultura

Pablo Gisbert, el dramaturg ontinyentí, director de la companyia teatral, ‘El Conde de Torrefiel’ ha sigut entrevistat en el magazine divulgatiu literari Página Dos, de TVE2. El d’Ontinyent explicava que les seues primeres incursions en el teatre va ser la formació com a actor que va acabar deixant, ja que no era el seu. Així que va veure que hi havia altres possibilitats en aquest món artístic com la composició, la coreografia, la direcció i la dramatúrgia, entre unes altres.

El seu treball està vinculat a la companyia La Veronal, del seu amic, el també ontinyentí Marcos Morau, però la seua companyia té la seua pròpia autonomia i treballa sobretot en l’estranger, fet que resumeix en una dada personal: la seua filla d’un any ha agafat ja 29 avions. En el programa també presentava el seu llibre ‘Mierda Bonita’, que té una base de teatre, però “funciona com un llibre de relats breus, en realitat semblen poemes, amb un mateix to poètic”.

Gisbert com a model teatral recorre a Lope de Vega, ja que “fins a fa quatre dies el teatre era gent que parlava i 100 persones imaginaven el que s’estava parlant perquè no havia decorats. Era el poder de la imaginació i per açò m’agrada eixe teatre que sense res pot arribar al tot”.

error: