fbpx

L’amo d’una caseta d’Ontinyent presencia com li roben el seu gos

Categories Societat

 

 

 

Una veïna d’Ontinyent ha denunciat davant la Guàrdia Civil el robatori del seu gos que a aquesta hora continua sense tenir notícies del mateix.

Els fets van ocórrer el diumenge passat a plena llum del dia. L’animal es trobava lligat en un habitatge de camp situada en Santa Ana quan l’amo de la mateixa tornava de caminar i va observar com una persona estava deslligant al seu gos per a posteriorment carregar-ho en el maleter del cotxe que li esperava. “En aquests moments el meu pare va intentar fer-los l’alt, però van accelerar i es va haver d’apartar davant el perill que ho atropellaren”, relata la propietària del ca, que encara es pregunta com van poder carregar amb l’animal atès que no és de xicotetes dimensions.

Segons el pare de la víctima del robatori, les presumptes lladres eren 3 dones que anaven en un cotxe roig, des d’on, i pel que sembla, es podien sentir els lladrucs de més gossos.

El modus operandi va ser el següent, segons explica la propietària del gos, les presumptes autores “van aparcar el cotxe en el camí d’accés a la caseta i van accedir a la mateixa a peu, van deslligar al ca i ho van introduir en el cotxe”. La gosseta robada té un any i mitjà i és “molt dòcil”, especifica.

A més, dóna la coincidència, segons explica que “fa uns 15 dies a un veí d’a prop li van robar 2 gossos que van aparèixer dies després abandonats a Canals, però no se sap qui van ser els autors d’aquest fet”.

error: