fbpx

El IV Festival Circ i Teatre plenarà d’espectacle els carrers d’Ontinyent a partir d’aquest cap de setmana

Categories Societat

El IV Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent donarà començ demà dissabte que s’inaugurarà  amb una projecció en 3D a càrrec de la companyia local Churry&Churry Entertainment a la Plaça Major a les 19:30 hores.

Ja el dimecres 23, Clowndestomp Teatre portarà els seus Contes del revés a la plaça de la Coronació; dissabte 26, en coincidència amb l’arribada dels emissaris reials, Almudena Francés i Lluc Llorens actuaran al pati de l’església de Sant Rafel. Dilluns 28, The Incredible Box, premi al millor espectacle de Freiburg, dels catalans La Tal, s’instal·larà al parc Mestre Ferrero; dissabte 2 de gener, els equilibrismes de Maintomano prendran la plaça de Sant Domingo; i, l’endemà, el grup de teatre del Projecte Trèvol i Mabsutins actuaran al Teatre Echegaray en la cloenda del festival.

Es tracta d’un esdeveniment que enguany dóna un salt qualitatiu en incorporar, per primera vegada, una companyia internacional que ha inaugurat moltes de les millors fires i festivals del món: els trapezistes belgues Les P’tits Bras. Això serà el diumenge 27 de desembre.

Els espectacles es desenvoluparan en diferents punts de la ciutat com la Plaça Major, Plaça de la Coronocació,  el Pati de l’església de Sant Rafel, Parc del Mestre Ferrero o la Plaça de Sant Domingo.

Les entrades, a 4 euros, es poden retirar ja a la casa de cultura de Santa Bàrbera i CaixaOntinyent.

error: