fbpx

El gran recinte per a concerts apunta al barri de Sant Rafel

La creació d’un espai definitiu per a la realització de concerts a la ciutat, el projecte més votat de ‘Ontinyent Participa 2018′, està buscant ubicació. Segons el regidor de Govern Obert, Joan Sanchis, “s’estan buscant terrenys on poder ubicar aquest espai, ja que han de complir amb els informes acústics al tractar-se d’una zona de concerts”. Una de les opcions que més força guanya per a ser l’elegida són els terrenys que es troben a la part baixa dels camps de futbol de la Puríssima, “una superfície que en el futur desenvolupament de la ciutat està contemplada com a àrea verda”, segons manifesta el regidor.

Aquest espai per a concerts es contempla, a més a més, com una zona d’oci i esport, un projecte que vaja més enllà de les actuacions musicals perquè puga ser utilitzada en diferents esdeveniments, segons explica Joan Sanchis. El projecte estaria lligat directament amb una de les inversions presentades en els pressupostos d’enguany pel Govern d’Ontinyent, com és la creació d’espais esportius en tots els barris de la ciutat.

La creació d’una àrea específica per a la realització de concerts i festivals està previst que es materialitze “aquest any”, manifesta el regidor Joan Sanchis.