fbpx

El patrimoni musical de la Vall sona a Ontinyent

La música va ser la protagonista de la vint-i-setena Diada Musical de la Vall d’Albaida que va portar a Ontinyent a 36 bandes de la comarca, disposades a viure una jornada de germanor i passió per l’art musical.

Des de la plaça de Sant Domingo i fins a la plaça de la Concepció, més de 1.000 músics van desfilar amb les seues respectives formacions omplint de notes el matí del diumenge a la capital de la Vall d’Albaida.

La Diada, a més de ser un esdeveniment de trobada musical, va voler anar més enllà i oferir als assistents i al públic en general, una oferta gastronòmica i cultural complementària. Atractius que van convertir a la ciutat en pol d’atracció.

Sens dubte, el moment més emotiu de la jornada del diumenge es va viure quan les tres bandes de la ciutat, la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent, l’Agrupació Musical d’Ontinyent i la Banda Simfònica Tot per la Música, van interpretar conjuntament el pasdoble ‘Daniel Juan’, una peça composta pel Mestre Ferrero al qual se li va retre aquest sentit homenatge en el trena aniversari de la seua mort.