fbpx

El Premi Nobel d’Economia Eric S. Maskin estarà a Ontinyent

Categories Cultura

L’economista nord americà Eric S. Maskin, guanyador del premi Nobel d’Economia en 2007 per asseure les bases del disseny de mecanismes alternatius al mercat, participarà el pròxim 6 de juny, al Centre Cultural Caixa Ontinyent, en un encontre amb estudiants del campus ontinyentí.

L’acte, organitzat per la Fundació Campus Ontinyent, es produeix després que la Diputació de València proposara, als organitzadors dels Premis Rei Jaume I, que els premis Nobel que participen del jurat d’aquests guardons es pogueren acostar a la societat valenciana, per a reunir-se amb joves investigadors valencians en diferents ciutats, com ara València, Ontinyent o Gandia.

A la seua intervenció, que tindrà lloc a les 11.00 hores el dilluns que ve 6 de juny, Maskin, parlarà de l’educació terciària i el seu paper en la generació d’innovació, tecnologia i capital humà, entre altres temes relacionats. L’acte serà un col·loqui informal en el qual hi haurà participació activa del públic, entre els quals hi haurà estudiants del Campus d’Ontinyent, tot i que hi haurà accés lliure per a tots els interessats que vulguen conéixer de primera mà a aquest premi Nobel.

error: