fbpx

El televisiu mag Collado desplegarà la seua màgia a Ontinyent

Categories Societat

Ontinyent té una cita amb la solidaritat aquest diumenge, 12 de març. Sota el títol ‘Il·lusiones Solidàries’ un dels il·lusionistes més mediàtics, Daniel Collado, desplegarà tota la seua màgia sobre l’escenari del Teatre Echegaray, a partir de les 18:30 hores. Conegut com el ‘mestre de la intel·ligència emocional’, aplica els seus coneixements en aquest àmbit per a generar una atmosfera d’emocions intenses. Una labor, la del mag, que li ha valgut diversos reconeixements com el premi mundial de màgia, en 2015.

L’espectacle té una fi solidària, ja que els beneficis que s’obtinguen aniran a parar a l’ONG Mama Abeba per a desenvolupar un projecte de subministrament d’aigua potable a Haití. Aquest país que va viure en 2010 un terratrèmol d’unes dimensions descomunals del que encara no s’ha recuperat, va patir en el mes d’octubre de l’any passat la tempesta de l’huracà Matthew, la més forta que ha assotat el Carib en els últims 10 anys. Les seues conseqüències han sigut devastadores per al país del Carib, amb més d’1.000 morts. El projecte de l’ONG amb la qual col·laboren alguns dels treballadors de la residència Sant Francisco de la ciutat, té com a objectiu garantir l’accés a aigua potable al major nombre de famílies sense recursos; transportar aigua a llocs on s’han quedat sense infraestructures i evitar la transmissió de malalties com el cólera.

El donatiu d’entrada és de 8 euros i es pot comprar anticipada en Farmàcia Jordá, Casal Jaume I , Gomis 45 i en la taquilla abans de l’espectacle.

error: