fbpx

Els alumnes de francés de l’EOI d’Ontinyent, sense classes per falta de professor

Categories Societat

Des de el 8 de febrer els alumnes de l’aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Ontinyent no estan assistint a classes perquè no s’ha suplit la baixa del professor que fins al moment s’encarregava de donar les classes, segons han denunciat els alumnes afectats, el qual per aquesta raó han alçat la veu per fer pública aquesta situació que porten patint des de fa mes i mig.

Una circumstència que estan patint tots el cursos de francés que ja “sols hi ha un mestre per a tota la línea”, comenten els perjudicats. Després de diverses setmanes sense classes, els alumnes van decidir enviar una instància a l’Escola Oficial d’Idiomes de Xàtiva, de la qual depèn l’aulari d’Ontinyent des d’aquest curs, anteriorment a la d’Alzira, però “la plaça segueix sense cobrir-se”, diuen.

Aquesta situació es més greu per als alumnes que enguany tenen examen de certificació en els nivells de A2 o B1 de francès que són els que s’imparteixen en l’aulari de la ciutat. “El termini per a matricular-se de l’examen de nivell s’acaba el 21 de març”, comenten,  al que tot seguit pregunten: “Com et matricules si no tenim professor des de fa un mes i mig i encara no s’ha resolt el problema?”.

 

error: