fbpx

Els càrrecs 2017 posen la imatge al seu any fester

Categories Societat

Les comparses amb càrrec en les pròximes festes de Moros i Cristians desvetllaven el dissabte el que serà el seu logotip per a l’any de l’efemèride. Una presentació que va tindre lloc al saló d’actes de la Societat de Festers. Per part del bàndol cristià, els Fontanos, amb el capità Javier Moscardó al front, van presentar el símbol que estarà present en totes les activitats que s’organitzen al seu any de capitania. Tanmateix, els Bucaneros amb l’Ambaixada, al front de la qual estan Nacho Gironés i David Penadés, van mostrar el logo que els identificarà.

Pel bàndol moro, els Kàbiles amb la capitania i el seu principal representant, Cefe Micó, encarregat de portar l’estendard per a un any especial que ja ha començat el seu compte enrrere. La mitja lluna serà l’element que represente als Moros Berberiscos al seu any d’Ambaixada, amb Àngela Montés i Mª Carmen Tomás com a Ambaixadora i Banderera Mores, respectivament.

Amb la presentació d’aquests logos que representaran als càrrecs del 2017, el compte arrere per a les festes de Moros i Cristians està cada vegada més prop.

 

error: