fbpx

Els comerços s’uneixen a La Fira en el seu 600 aniversari

La Fira compleix enguany el seu 600 aniversari i aquesta efemèride s’ha fet servir per a donar-li un revulsiu a aquest esdeveniment. Per aquest motiu, La Fira d’enguany comptarà, a més d’amb atraccions, punts de venda i Firauto, amb una fira comercial en la qual participaran fins a 28 comerços de la ciutat.

Aquesta és una de les principals novetats que es donava a conéixer en la presentació del 600 aniversari de La Fira que tenia lloc aquest matí al pàrquing de la Sala Gomis. Precisament, serà aquest emplaçament en el qual s’instal·len els comerços amb una decoració pensada per a l’ocasió i un espai gastronòmic. En total, hi haurà 40 atraccions mecàniques, 250 parades, més de 3.000 metres quadrats d’exposició per a Firauto i fins a 28 comerços locals.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i la regidora coordinadora de Política per a les Persones, Sayo Gandia, presentaven als mitjans les novetats acompanyats per representants comercials, del sector de l’automoció, els responsables de la imatge de l’efemèride i de membres de la Comissió del 600 aniversari de La Fira.

El dilluns pròxim s’encetarà la programació especial del 600 aniversari, amb l’estrena del documental ‘La coca de fira’, l’element gastronòmic per excel·lència d’aquesta cita del mes de novembre a Ontinyent. El documental, que es podrà veure a les 19 h, a la Sala Gomis, anirà acompanyat per una taula redona amb la participació dels germans Santiago i Joaquín Prieto, el cuiner Pep Romany i Jordi Martínez com a moderador. Aquest serà el tret d’eixida de la programació especial que continuarà al llarg de la setmana amb teatre per a xiquets i adults i la inauguració i encesa de La Fira, entre altres.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, manifestava que “hui és un dia important per a Ontinyent. La Fira estrena nova imatge en el seu 600 aniversari, que més que una efemèride és un punt d’inflexió en el qual hem reflexionat per donar-li a La Fira una nova identitat”.