fbpx

Els festers pagaran menys pel seu carnet

Categories Societat

La decisió fa uns anys, de pujar el preu anual del carnet de la Societat de Festers des dels 44 fins als 48 euros tindrà el seu camí de tornada a partir de l’any 2017 en cas de prosperar la proposta que presentarà l’actual junta de govern que presideix José Rafael Sanchis a l’assemblea que se celebrarà el diumenge, 27 de novembre.

En cas que la massa festera done el seu suport a la mesura plantejada, la rebaixa serà efectiva en la pròxima anualitat i suposarà un estalvi del 8% per a les butxaques dels festers. Segons explica el president “no es tracta d’una mesura populista, és simbòlica i té com a objectiu agrair als festers que hagen fet un esforç als últims anys”. La rebaixa del preu significarà un incentiu per a les comparses. “És just que les comparses i els festers es beneficien ara després d’haver arrimat el muscle”.

PROJECTES

A l’assemblea del 27 de novembre es donaran comptes de l’últim exercici, es presentaran els pressupostos per a la seua aprovació i s’avançaran alguns dels projectes. Entre ells, crear una entrada adaptada per a les portes que donen accés a l’edifici de la Placeta Latonda. A més, es pensa en canviar la il·luminació en el saló principal i portar a terme una retolació interior de les dependències.

error: